In Balans Purmerend

Klik hier om de ondertitel te bewerken

BLOG

overzicht:  volledig / samenvatting

gestaag door

Geplaatst op 31 mei, 2017 om 5:25 Comments reacties (1)

Copyright van deze blog ligt bij schrijfster Jane en bij Salon mariëtte Purmerend

Blog 3: gestaag door

Daar ben ik weer. Een paar weekjes geleden mijn laatste blog geschreven en wilde weer even laten weten hoe het ging. Mijn doel om de komende weken nog even streng te zijn en netjes alles te volgen is echt goed gelukt. Het is nog steeds niet altijd even makkelijk en vooral als ik met eten bezig ben op mijn werk vind ik het erg lastig. Ik houd mezelf dan echt voor dat die plak cake van meer als 30 koolhydraten het echt niet waard is om uit die ketose te gaan. Dus negeer ik die plak cake en eet mijn heerlijke chocolade wafel van Sanaslank vol overtuiging op. Dat gevecht in me hoofd zal toch blijven, maar elke keer als ik hem win ben ik weer trots en opgelucht dat ik niet heb toegegeven. Ik ben echt zo trots en blij wat ik met behulp van Mariëtte, Sanaslank en mijn eigen inzet heb kunnen bereiken en zit bijna op 2/3 van mijn streefgewicht! Dus nog eventjes volhouden en verder naar het volgende blok.

En ja ik geef het toe, ik was heel sceptisch over Sanaslank en of het wel de goede manier was. Ik hoor om me heen steeds meer goede verhalen van dit concept en moet echt zeggen ik ben óm! Sanaslank is het voor mij en heeft me echt gered van die zware kilo’s.

Jane

 

Blog 3: de ontdekking

Geplaatst op 12 mei, 2017 om 7:30 Comments reacties (0)

Copyright van deze leuke blog, ligt bij schrijfster Jane en bij Salon Mariëtte te Purmerend

Blog 3: ontdekking

Deze week stond voor mij in het teken van een ontdekking. Ik ben nog steeds bezig met blok 1, inmiddels ruim 4 weken en het gaat echt heel goed. Ik val nu iets langzamer af maar als je kijkt naar wat ik in totaal al in 4 weken kwijt ben is het gewoon bizar. wel 7,3 kilo!

Deze week heb ik ontdekt hoe snel je lichaam went aan dat bewegen. Ik houd mezelf voor om elke 2 dagen in ieder geval te sporten. Of het nu in de sportschool is, lekker een lesje aquarobics of een lang stuk wandelen dat maakt niet uit. Afgelopen week had ik 1 nacht helemaal niet goed geslapen waardoor ik echt heel moe was de volgende dag. Goede reden om niet te sporten dacht ik. Momenteel is er veel stress voor mij en heb ik het heel druk en dat vond ik ook een goede reden om niet te sporten, want mijn lichaam is toch druk bezig.

Nou daar ben ik wel van terug gekomen. Na een dag of 4, 5 werd het alleen maar erger. Ik was er klaar mee. Deze dag ook meteen me niet goed aan me eetschema gehouden en vond het achteraf echt zonde. Toevallig kreeg ik een berichtje van Mariëtte, hoe het met me ging en ze zette me meteen weer terug in me motivatie: Ik moet echt weer aan de slag. De dag erna weer een aquarobics les gedaan met veel moeite. En je raad het al, de volgende dag voelde ik me meteen weer lekker, niet meer moe.

Dus nu weer vol goede moed op de goeie weg. Gedachten weer op vóóruit en positief door naar de volgende week!

Groetjes, Jane

 

Blog 2 van Jane

Geplaatst op 12 mei, 2017 om 6:50 Comments reacties (0)

Copyright voor deze leuke blog, ligt bij schrijfster Jane & Salon Mariëtte te Purmerend.

Heey allemaal,

Daar ben ik weer hoor, ik heb er inmiddels 3 weken op zitten en begin nu aan week 4. Mijn 2e blog over mijn ervaringen met Sanaslank en de ‘strijd’ van het afvallen. Nou een strijd kan ik het de afgelopen week wel noemen. Ja ook met Sanaslank is het een strijd. En niet omdat ik de hele week geen lekkere dingen zit te eten óf omdat ik me niet goed voelde….nee…gewoon die stomme gedachtes die je soms moet omzetten.

Jullie kennen het wel, je zit in de metro en er komt een vrouw naast je zitten met een tas vól met patat en snacks. Ruikt natuurlijk heerlijk. Ik dacht meteen: “oehh lekker” maar die vrouw is vast zo weer weg met al die verleidelijke geurtjes dus stel je niet aan. Nou ze heeft gewoon TWINTIG minuten naast me gezeten en ze heeft geen hap genomen. Nu weet ik niet hoe het met jullie zit, maar ik ga geen 20 minuten met de metro om patat te halen. Dus ik was erachter….het was een complot om te kijken hoe sterk ik ben. 15 minuten in de auto nog gediscussieerd met mezelf of een patatje het waard was om uit mijn ketose te gaan. Conclusie: NEE! Eenmaal bij de supermarkt was ik eruit. Ik moest nog paksoi hebben en daar ging ik het bij laten. Trots met mijn paksoi gewoon lekker naar huis gegaan.

Het heeft zijn vruchten afgeworpen hoor. Broeken 1 maat kleiner passen weer. Daar doe ik het voor. En hoe moeilijk het ook is. Houd je vast aan de heerlijke vastigheid van de recepten. Geniet van de momenten als het zo goed gaat, maar geef vooral niet op als het even niet lukt. Pak gewoon weer op waar je bent gebleven en voel je vooral niet schuldig. Iedereen is groot geworden met vallen en opstaan. Dat is bij afvallen niet anders.

Ik heb even een foto geplaatst van mijn resultaten. Ik begin het al te zien en ben er super blij mee!

Heel veel afvalplezier!
Mijn start met Sanaslank

Geplaatst op 3 mei, 2017 om 3:15 Comments reacties (0)

Copyright voor deze leuke blog, ligt bij schrijfster Jane & Salon Mariëtte te Purmerend.

Heey allemaal!

Vandaag mijn eerste blog over mijn ervaringen met Sanaslank dieet via Salon Mariëtte in Purmerend. Ik zal eerst wat vertellen over mezelf. Ik ben Jane, 28 jaar en ongeveer een jaar of 8 aan het vechten tegen me gewicht. Na mijn pubertijd ben ik veel aangekomen door vooral een ongezonde levensstijl. Van een dun, slank meisje van 16 (ongeveer 50 kilo) ben ik naar een stevige dame gegaan die nu 100 kilo weegt. Tussendoor heb ik veel geprobeerd en sommige dingen werkte ook echt maar kwamen dubbel zo hard weer aan. Ik wilde dit keer een blijvende en duidelijke verandering, aangezien ik over een aantal maanden ga trouwen!!

Toen hoorde ik over Sanaslank en werd ik erg nieuwsgierig. Doordat ik de opleiding HBO verpleegkunde doe ben ik altijd erg sceptisch over snel afvallen en shakes en noem maar op. Dus heb goed onderzoek gedaan naar wat het Sanaslank en ketose precies inhoud en ontdekte dat het een natuurlijk proces is van je lichaam! Na de duidelijke en motiverende uitleg van Mariëtte was ik helemaal om!

Mijn eerste week: zwaar maar prettig. De eerste 2 dagen waren verassend lastig. Ik zal overal lekker dingen en had overal trek in. Vond me 1e toetje/shake nog niet heel aantrekkelijk (meer water en het is een milkshake!!! Lekkkerr) en kreeg dag twee flinke hoofdpijn. Dus snel Mariëtte gevraagd wat te doen. Even wat paracetamol en een tomatensapje en voelde me meteen weer beter. De rest van de week kwam ik erachter hoe lekker en handig de gerechten waren. Je kan je lunch bijvoorbeeld van te voren maken en meenemen.

Nog steeds wel veel trek en had het best lastig. Mariëtte bood me extra supplement aan en merkte meteen verschil.

En het mooiste...2 kilo afgevallen!

Week 2: energiek en gemotiveerd. Ben nu bijna aan het eind van week 2 en voel me erg goed...veel energie en merk dat het me veel rust geeft dat ik me vast kan houden aan de vaste maaltijden van de box. Ben helemaal fan van de chocolade pindareep en verheug me elke keer op mijn volgende maaltijd. Gister heerlijke pizzatorentjes gegeten!

Als ik even niet weet hoe ik met een situatie moet omgaan kan ik altijd terecht bij Mariëtte die me duidelijke tips geeft, wat me een heel fijn gevoel geeft.

Ik merk aan mijn lichaam dat ik echt aan het afvallen ben en ik voel me ook nog is helemaal goed. Dit is de eerste keer dat ik zo gemotiveerd ben om af te vallen. Van de week mijn trouwjurk even aangehad en merkte meteen verschil.

Op naar de volgende week!

Liefs, Jane


Rss_feed