In Balans Purmerend

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Deze testimonials zijn afkomstig van Facebook, mails & van Salonized. Positieve & negatieve testimonials worden erg gewaardeerd! Zo kunnen mensen een goede indruk krijgen of de behandelmethode bij hen past. Alvast bedankt!

Customer Testimonials

Spierpijn in mijn buik😂😂😂

Mevrouw B.

Hoi hoi, Altijd heerlijk om even daar te zijn. De ontvangst is altijd hartelijk, de persoonlijke aandacht heel fijn. Ik heb meer het gevoel bij een vriendin op de koffie te gaan dan dat je voor je figuur gaat. Alhoewel het ook buitengewoon fijn is dat het werkt. Lieve groet, Judith

Mevrouw B.

In november 2016 begonnen met de behandelingen bij Mariette. Na 2 zwangerschappen en al voor de behandelingen flink afgevallen te zijn, was mijn huid rond mijn buik enorm slap geworden. De behandelingen hebben er tot nu toe voor gezorgt dat mijn huid en buik zichtbaar strakker worden, mijn striae verminderd, mijn spieren sterker worden en ik alsnog afval en centimeters verlies. De salon ziet er ook gezellig en schoon uit en je wordt zeer goed begeleid.

Mevrouw R.

Ik kom al enige tijd bij mariette voor de spieropbouw behandeling. Ik zie duidelijk verschil in mijn contouren� erg blij met de behandelingen.elke cent dubbel en dwars waard! Dank je wel mariette!! �

Mevrouw W.

Ik vondt het een nieuwe en spannende ervaring Maar sta hier wel voor open en had op eerste afspraak toch resultaat van 12 cm totaal 😀🖒 Heb het ook als prettig ervaren Voor mijn herhaling vatbaar we gaan ervoor 🖒🖒😀

mevrouw B.

Gewoon goed en gezellig zoals altijd...

Mevrouw V. 

Ik kwam voor de proefbehandeling, ik kon niet geloven dat dit waar kon zijn maar moest het weten. Na de eerste behandeling meteen al heel wat centimeters kwijt. Nu na 4 behandelingen staat de teller al op 24 cm! Ik kan dit iedereen aanraden! In purmerend zitten toppers die je zeer goed begeleiden!!!

mevrouw B.

Was weer een fijne afspraak en mijn buikspieren zijn echt aan het werk gezet. Ik zal beter op het water drinken letten!

mevrouw W.

Gisteren een proefbehandeling gedaan bij Mariëtte in Purmerend.
Ze stelde me meteen vanaf het begin af aan op me gemak en ik voelde me meteen welkom.
Ze legde alles rustig uit.
En kom al mijn vragen beantwoorden.
Na de behandeling 11 cm kwijt, geweldig!
Het heeft voor mij geen zeer/pijn gedaan, het was alleen wel een apart gevoel. Voor iedereen zal het anders voelen, ligt natuurlijk ook aan de pijngrens maar ik voelde dat me lichaam bezig was.
Voor mensen die niet of slecht kunnen sporten is dit ook echt een aanrader.
Ik kom zeker terug!!

Mevrouw H.

Altijd prettig en kundig personeel/eigenaar

mevrouw P. 

Vandaag was de laatste behandeling van mijn 10 rittenkaart bij Mariette in Purmerend. Ik ben zo te vrede met het eindresultaat. Ik ben namelijk 13 kg kwijt, 43 cm na de intake was ik 16 cm. Bedankt Mariette.

mevrouw L.

Fantastic

Mevrouw B.

Ze neemt de tijd voor je. Erg prettig en vriendelijk!

Mevrouw G.

Vriendelijk, open, veel kennis, professioneel, motiverend...gewoon super!

Mevrouw B.

Ten alle tijde uitstekende service, professioneel en zeer fijn geholpen!

Mevrouw M.

Prima! Goede uitleg, ontspannen omgeving. lekkere work-out!

Mevrouw G.

Mijn eerste indruk is positief. Fijn dat er ruim de tijd werd genomen om alles samen door te nemen!

Mevrouw G.

Prima, klantvriendelijk, rustige sfeer en blij met het resultaat. Tip: een klok in de behandelkamer

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Heel prettig hoe Mariëtte met je meedenkt. Ik had even wat extra inspiratie nodig om te bewegen en Mariëtte kwam met een fijne oplossing.

Mevrouw S.